Starttillbehör för din parkeringsvärmare från WebastoStarttillbehör för din parkeringsvärmare från Webasto

Med dagens teknik. Du vet vad du vill och du uppskattar individuella lösningar? Upptäck den intelligenta hanteringen av uppvärmningstiden med de innovativa starttillbehören från Webasto!

Värme med en knapptryckning: Fjärrstart T100 HTM

Webastos fjärrkontroller övertygar med sitt attraktiva utseende, enkla hantering och allra högsta tillförlitlighet. Denna intelligenta fjärrkontroll med upp till 1 000 meters räckvidd beräknar och kontrollerar för dig den tidpunkt när uppvärmningsenheten ska slås på allt efter aktuell omgivningstemperatur. Du måste bara ställa in tidpunken när du vill starta din körning.

Automatisk beräkning av uppvärmningstiden, enkel hantering med två knappar, komfortinställningar som enkelt kan väljas indiviuellt, alternativt automatiskt eller manuell drift, modern och ergonomisk design.

Värme med en knapptryckning: Fjärrstart T91

Fjärrstart T91 förfogar över en enkel On-/Off-funktion och har en räckvidd på upp till 1 000 meter. Dess kvitteringsfunktion meddelar genast om din parkeringsvärmare har aktiverats eller slagits ifrån. Som alla Webastos fjärrkontroller övertygar fjärrstart T91 med ett attraktivt utseende, enkel hantering och allra högsta tillförlitlighet.

Som nyckelring, enkel ON-/OFF-funktion, räckvidd upp till 1000 meter och kvitteringsfunktion.

Applikation Android eller iPhone: Fjärrstart T91 i mobilen

Ring eller skicka SMS för att starta värmaren. Startikon som styrvärmarens on-/off-funktion, kan installeras på de vanligaste mobiltelefonerna. Obegränsad räckvidd via GSM. Avgiftsfritt GSM-abonnemang medföljer.

Nu finns den absolut hetaste appen till din mobil. Starta bilens parkeringsvärmare genom ett tryck på din mobil med operativet Android 1,6> eller iPhone OS4. Appen är helt gratis och är specialutveckald för Webastos parkeringsvärmare med GSM-start.

Tidur

Den praktiska timern som kan programmeras i förväg möjliggör alltid en perfekt tajmning för att du ska få den temperatur som är behaglig just för dig. Timern är perfekt för alla som alltid vill ha bestämda temperaturer i bilen vid regelbundna bestämda tider. Du kan programmera in upp till tre starttider per dag för din värmare. Det betyder för dig: en längre frukost på morgnarna, en behaglig körning hem på kvällarna och naturligtvis en härligt varm ledig kväll. Programmera din värmare upp till ett helt dygn i förväg och må bra av en behaglig värme precis med rätt temperatur. Naturligtvis kan du också starta värmaren genast, utan att förprogrammera den.

Lika naturligt kan du aktivera även ventilationsfunktionen med ditt praktiska tidur.
Webasto marknadsförs av KG Knutsson AB
© Webasto AG produkterna är skyddade genom patent